Reklama:
erodzina.com - Twoje Forum Rodzinne, Twój Portal Rodzinny | randka
Twoje forum kobiece! - Miejsce, gdzie każdy problem jest ważny!
| Autor |
Wiadomość |
m martynka m
|
Wysłany: Nie Cze 06, 2010 11:11 pm |
|
|
witam, chciałam zapytać, czy któraś z Was zafundowała sobie kiedyś sesję "z brzuszkiem"? Zastanawiam się nad taką pamiątką patrząc, jak szybko rośnie mi brzuszek i jak szybko się zmienia. Pierwszy raz będę mamą (3 miesiąc dopiero ) i coraz częściej myślę, że fajna sesja u profesjonalnego fotografa to świetny pomysł, także dla maluszka. Tylko gdzie szukać takiego fotografa???
Czy mogłybyście mi kogoś polecić.
Dziekuję i pozdrawiam
Martyna |
|
| Powrót do góry |
|
 |
misza25
|
Wysłany: Czw Lip 22, 2010 3:37 pm |
|
|
Kiedys widziałam bardzo fajna serię zdjęć kobiety z każdego miesiaca dokładnie w tej samej pozycji z brzuszkiem widocznym z profilu:) wyglądalo to swietnie:) _________________ Cukier w ciąży |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mogwil
|
Wysłany: Pon Sie 16, 2010 10:33 am |
|
|
Dziewczyny, moja siostra zrobiła sobie piękną sesje wraz ze swoim facetem tuz, tuz przed porodem. Po pierwsze niesamowita pamiątka (maj taki fotoalbum, którym uraczaja wszystkich gości), a dwa ze wybawili sie na tej sesji na maxa, zreszta co widać na zdjęciach
Stronka fotografa - www.nawrozidis.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|